VILLA SULO 1 & 2

OMA TONTTI 2737m2: Jaetaan hallinnanjakosopimuksella

SULO 1: 105,0 neliötä

4h, k,vh, ph, s, wc, khh., var., ak

SULO 2: 105,0 neliötä

4h, k,vh, ph, s, wc, khh., var., ak

Ruokkeen uudelle asuinalueelle rakennetaan moderni ja tasokas yksitasoinen paritalo muuttovalmiina yhteistyössä Jukkatalon kanssa. Paritalo on isolla 2737 neliön omalla tontilla ja takapiha rajoittuu omaan metsään. Taloissa on nykyaikaiset pergolat, kolme makuuhuonetta, autokatokset ja lämpimät varastot. Koti sisustetaan modernin skandinaavisilla väreillä ja laadukkailla kalusteilla. Varaava takka luo kotoisan tunnelman sekä tuo tuntuvaa säästöä lämmityskuluissa talvisin. Muuttovalmiin kodin lisäksi kohteeseen toteutetaan pihasuunnitelman mukainen piha, jotta sinun ei tarvitse huolehtia pihan toteuttamisesta. Itse rakennus toteutetaan yhteistyössä Jukkatalon kanssa. Toivomme Villa Sulo 1:n tai 2:n sopivan juuri sinulle.

Varainsiirtoveron 4,0 % maksat vain tontin osuudesta.

Talon ja tontin hallinta jaetaan asuntojen kesken erillisellä hallinnanjakosopimuksella.

Perustiedot


Osoite: Hiekkaharjuntie 16, 40660 Jyväskylä

Kerros: 1-tasoinen

Asuinpinta-ala: 105 m2

Tilat: 4h, k, vh, ph, s, wc, khh., var., ak

Kunto: Uusi

Energiatodistus: Kyllä on, ennen rakennuslupaa

Vapautuminen: Rakennutetaan ostajan löydyttyä. Rakennusaika on 6-7 kuukautta. Tarkka luovutusaika kohteelle kirjataan kauppasopimukseen.

Hintatiedot ja muut kustannukset

Neliöhinta: 2552,38 €/m2
Myyntihinta: 268 000,00 €

Hinta sisältää: Oman tontin ja siihen liittyvän hallinnanjakosopimuksen, maatyöt, muuttovalmiin paritalokodin,

konsultointi,- valvonta- ja suunnittelutyöt, ilmoituksen verottajalle, rakennuslupahakemuksen, vesi-, sähkö, ja viemäriliittymät, pihasuunnitelman mukaisesti toteutetun pihan istutuksineen, huolto-ohjekansion, postilaatikon, verhotangot/kiskot, pyykinkuivaustelineen ja jäteastiat.

Muut maksut:

Varainsiirtoveron 4,0 % maksat vain tontin osuudesta, sillä rakennutamme kohteen sinulle.

Ostajan tulee huomioida kiinteistöasumisessa mm. seuraavat kulut omassa taloussuunnittelussaan:

 • Jyväskylän Energian vesimaksut oman kulutuksen mukaisesti
 • Sähkömaksut oman kulutuksen mukaisesti
 • Jätemaksut
 • Vuosittainen hulevesimaksu
 • Vuosittainen kiinteistövero
 • Vuosittainen nuohousmaksu
 • Haluamansa vakuutusmaksut

Asunnon tilaesittelyt ja materiaalit

KEITTIÖN KUVAUS


Rosenlewin uudet valkoiset kodinkoneet; jääkaappi, pakastin, induktiotaso, astianpesukone ja kiertoilmauuni. Kaapistot ovat korkeakiiltoisilla ovilla, vetimet valkoiset ja tasot valkoista laminaattia. Välitilassa on betonijäljitelmälaminaattia. Allas on Franken ja keittiöhanana on Oras Safira. Lattia on laminaattia.

OLOHUONEEN KUVAUS


Tilavassa ja avoimessa olohuoneessa on valkoiseksi maalattu varaava takka (Takkakeskus). Seinät on maalattu valkoisiksi ja yksi seinä on tehosteseinänä väriltään vaalean harmaa. Lattia on laminaattia. Olohuoneen ja keittiön välistä pääsee terassille, jossa on pergola.


KYLPYHUONEEN KUVAUS

Valoisa ja moderni kylpyhuone, jossa lattiassa on mustaa 10x10 lattia laattaa ja seinissä 25x40 on mattavalkoista laattaa. Saunan ja kylpyhuoneen katto ovat käsiteltyä kuusipaneelia, ne ovat väriltään hiilenmustat. Saunan kuusipaneeliseinät ovat myös käsiteltyinä hiilenmustiksi. Saunan lauteet ovat lämpöhaapaa. Kiuas on Harvia Vega BC80 (8kW). Hana onpesuhuoneessa puolestaan Oras Nova 7462+Apollo 520. Saunan ja kylpyhuoneen välissä kokolasiseinä.

KODINHOITOHUONEEN KUVAUS

Kodinhoitohuone on tilava ja siellä on myös lattiassa mustaa 10x10 lattialaattaa ja seinät ovat maalattu valkoisiksi. Kalusteiden ovet ovat valkoiset. Kodinhoitohuoneessa on myös Franken ja hana on kuraharjalla varustettu Oras Safira 1034. Huoneen päässä on kodin tekninen tila.

WC-TILAN KUVAUS

Wc-tilassa on lattiat laatoitettu ja lattiassa on mustaa 10x10 lattialaattaa. Seinät on maalattu valkoisiksi. Kalusteet ovat myös valkoiset. Hanana on Oras Safira.

MAKUUHUONEIDEN KUVAUS

Talossa on kolme makuuhuonetta. Lattioissa on laminaattia ja seinät on maalattu valkoisiksi. Isoimmassa makuuhuoneessa on tehosteseinävärinä musta. Yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone.

ETEISEN KUVAUS

Eteisessä on neljän neliön alueella tummaa lattialaattaa (Mineral Atrasit 30x60) ja muuten lattiassa on laminaattia. Seinät on maalattu valkoisiksi.

LATTIAMATERIAALIT

Lattiamateriaalina on olohuoneessa, keittiössä, vaatehuoneissa ja makuuhuoneissa laminaatti Lamella Prime (Kelotammi). Eteisessä lattiamateriaalina on laatta 30x60 Mineral Antrasit. Kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen ja wc:n lattiamateriaalina on 10x10 lattialaatta (Carnaby Street Black).

TAKAPIHAN KUVAUS


Takapihalla on terassi, jossa on pergola. Siellä on valmiina kaksi istutusastiaa. Takapihalle on istutettu nurmikko. Takapihalla on muutamia asetelmia ja se rajoittuu pieneen nousuun, jossa on kuorikatetta ja vuorimäntyjä. Takapiha

rajoittuu tontille kuuluvaan metsään. Asuntojen väliin on istutettu pensasaita.

ETUPIHAN KUVAUS


Etupihalla on autokatos ja lämmin varasto. Ulko-oven edessä on sisääntulokatos. Pihassa on muutamia asetelmia sekä tontti on ajoliittymän molemmin puolin rajattu rajapensailla.

Pihasuunnitelma

Ohessa havainnollinen pihasuunnitelma paritalon tulevasta pihasta. Mahdollisuuksien mukaan tontti rajataan kivillä, mikäli maatöiden seurauksena niitä tontilta hyvin löytyy. Kiviä käytetään myös yksinkertaisissa asetelmissa. Pihaan istutetaan muutama puu sekä pensaita.

Ajoliittymän molemmin puolin istutetaan pensaita sekä myös pihan sora-alue rajataan pensain/havuin. Ajoliittymä ja autokatosalue toteutetaan tummalla soralla (soran väri vaihtelee hieman louhoksista riippuen).

Takana pergoloiden vieressä on istutuslaatikot valmiina sekä Sulo 1 ja Sulo 2 erotetaan pensasaidalla. Takapiha rajoittuu pieneen nousuun, jossa on ruskeaa kuorikatetta ja kääpiövuorimäntyjä. Nousun jälkeen alkaa tontille kuuluva metsäalue.

Piha pyritään toteuttamaan oheisen suunnitelman mukaisesti niin hyvin kuin suinkin mahdollista.

Tontin ja alueen tiedot

Tontin koko: 2737 m²(kuuluu alueen suurimpien tonttien joukkoon)

Rakennusoikeutta: 250 m²


Miellyttävälle ja vehreälle Ruokkeen uudehkolle asuinalueelle on tulossa yli 100 uutta omakotitalotonttia. Nyt saat samalla

tontin, joka kuuluu asemakaavan suurimpien uusien tonttien joukkoon. Viihtyisän alueen parhaita puolia on myös sen sijainti vain 8 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta.


PALVELUT

Palvelut löytyvät läheltä:

 • Jyväskylän keskusta 8 km
 • Kypärämäen koulu 4,7 km (ala-aste)
 • Kypärämäen päiväkoti 5,0 km
 • Savulahden päiväkotikoulu 6,7 km
 • Palokan marketit 8,5 km
 • Kilpisen koulu 7,0 km
 • Keljon marketit 8,5 km
 • Bussipysäkki: 100 m tonteilta
 • Killerin liikuntakeskus 3,5 km
 • Köhniön uimaranta 4,3 km