Ajankohtaista

25.11.2019: Rakentamiseen liittyvä tiedonantovelvollisuus

Rakennusprojektiin ryhtyvältä saattaa unohtua verottajalle tehtävät rakentamisilmoitukset. Rakennusprojekti sisältää paljon muutakin itse omakotitalon tai paritalon lisäksi. Rakennusprojekti pitää sisällään paljon erilaisia taloudellisia, juridisia ja hallinnollisia osakokonaisuuksia itse rakennuksen lisäksi. Me yrityksenä tarjoamme siksi valmiin paketin, jossa kaikki pienetkin asiat on otettu huomioon.

Verottajan rakentamisilmoitukset löytyvät tästä.

21.10.2019: Julkisivut onnistuvat myös Villa Kaunon ja Villa Sulon osalta esimerkiksi valkoisina.

10.10.2019: Muutosten mahdollisuus

Kaikkiin kohteisiimme on mahdollisuus tehdä haluamiaan muutoksia ennakkomyyntivaiheessa. Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä niiden osalta. Omakotitaloon liittyen on tullut lukuisia kyselyitä ja mikäli kohde kiinnostaa useampaa tahoa, voimme rakennuttaa vastaavia kohteita useampia. Meillä on tällä hetkellä 4 tonttia, joihin voimme erilaisia kohteita toteuttaa.

Pihasuunnitelmasta tai tontista voin toimittaa lisätietoja. Meiltä saat myös asiakkaan käsikirjan luettavaksesi sekä halutessasi voit jo ennakkoon tutustua kauppasopimukseen, maksuaikatauluun sekä toimitussisältöön. Paritalojen osalta myös hallinnanjakosopimukseen on mahdollista tutustua hyvissä ajoin.

2.9.2019: Kohteet julkaistu Etuovi.comissa.

Kohteet löytyvät etuovi.comista.

Villa Kaunon löydät tästä.

Villa Sulon löydät tästä.

29.8.2019: Tonttikyltit paikoillaan.

24.8.2019: Tienvarsikyltit kiinnitetty tolppiin.