Ajankohtaista

Upeat kalusteet

Kohta luovutuskunnossa

14.10.2021

Piha ja ulkorakennus ovat viimeistelysoraa vaille valmiita. Sisällä sisäkatto ja lattiat ovat jo valmiita sekä kalusteasennukset ovat käynnissä. Laatoitukset alkavat ensi viikolla. Itse rakentamiseen pihoineen meni rakennusluvan saamisesta aikaa 7 kuukautta. Marraskuussa tämä kaunis, omaperäinen ja valoisa kokonaisuus on luovutuskunnossa.

#villaskandi #jyväskylä #villasointu #muuttovalmiskotijapiha

Villa Soinnun takapiha

7.9.2021

Villa Soinnulle löytyi aivan ihana ostajapari heinäkuussa. He saavat tästä loistavan kodin ja pihan itselleen marraskuussa. Kohteen takapiha on todella kaunis. Olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Kaikki on kohteessa sujunut ajallaan sekä mallikkaasti.

Villa Soinnun kalusteet ja vaaleat pinnat

5.7.2021

Villa Sointu tulee olemaan vaalea niin kalusteiden kuin sisustusvalintojen osalta. Muutama kuukausi sitten sain suunniteltua Villa Sointuun keittiön, kodinhoitohuoneen, eteisen kaapistokokonaisuuden sekä pienempiin makuuhuoneisiin myös hieman säilytystilaa. Valitsin lattioihin tammilaminaatin, joka sopii hienosti keittiön tasoon. Kylpyhuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen tulee tummaa 10x10 lattialaattaa ja eteiseen ja vessaan puolestaan vaaleaa 40x40 laattaa. Kylpyhuoneen seiniin tulee tätä samaa vaaleaa laattaa. Kylpyhuoneeseen tulee kirkas kokolasiseinä ja katto- ja seinäpaneelit sekä lauteet tulevat valkoisella (vanilja) sävytyksellä. Kodin kaikki seinät maalataan valkoisella, sävy Paperi. Kodinhoitohuoneen ja keittiön altaat ja hanat ovat mustat. Tästä tulee niin kaunis koti.

Laadukkaat ja tyylikkäät pientarvikkeet

10.6.2021

Ensi viikolla pääsemme asentamaan Aurinkolehto-kohteeseen näitä ihania Nichba Designin pientarvikkeita. Näitä nähdään myös myynnissä olevassa Villa Sointu-kohteessa, kunhan vain päästään sinne asti. Villa Soinnussa on runkovaihe käynnissä ja pihakin on jo hyvässä vaiheessa etenemässä.

Aurinkolehto-kohde on lähes valmis

27.5.2021

Villa Skandin ensimmäinen rakennuttamiskohde on viittä vaille taloa, ulkosaunaa, ulkorakennusta, jätekatosta, postilaatikkoa ja pihaa myöten valmis. Luovutukseen on vielä 6 viikkoa aikaa, mutta pyrimme saamaan kaiken valmiiksi kesäkuun puoleen väliin mennessä. Tällöin koko rakentamisurakka olisi valmistunut kuudessa kuukaudessa. Ostajaparille ei jää tehtäväksi kuin ylimääräisten kattotiilien siirtäminen ulkorakennukseen haluamaansa paikkaan. Asennamme kohteeseen myös verhokiskot ja laadukkaat Nichba Designin pyyhekoukut, suihkuhyllyt ja wc-paperitelineet. Myös jäteastiat odottavat asukkaita jo valmiina. Kohde on siis aidosti muuttovalmis, ei sinne päin.

Jukkatalo on toteuttanut talon suurelta osin ja heidän kanssaan on kaikki sujunut oikein hyvin. Jyväskylässä on heillä oikein mainio työpäällikkö hommissa ja hänelle iso kiitos siitä, että urakka on sujunut talon osalta hyvin. Pieniä korjauksia joudutaan tekemään, mutta ne laitetaan kuntoon ennen kuin ostajapari muuttaa taloon. Jukkatalon kanssa voisimme hyvin tehdä jatkossakin yhteistyötä, kunhan vain ehtivät toimittamaan meille seuraaviin kohteisiin elementtejä kovan kysynnän vuoksi.

Kohteessa on sisällä tällä hetkellä menossa listoitukset sekä kalusteasennukset. Pihassa levittelen multaa, soraa, siementä ja kuorikatetta sekä teen istutuskokonaisuuksia. Talon ulkomaalaus valmistui kuukausi sitten ja komposiittiterassit UPM Profi Deckistä olemme saaneet myös jo valmiiksi.

Ostajapari halusi meidän rakentavan heille lisäksi hirrestä ulkosaunan ja mehän sen sitten heidän tilauksen pohjalta rakensimme. He valitsivat Smartialta helposti rakennettavan ulkosaunakokonaisuuden. Sen rakentaminen oli hieman odotettua suurempi urakka ja toimituksessa oli enemmän tai vähemmän ongelmia, mutta pääasia, että ostajapari on siihen lopulta tyytyväinen.

Pihasuunnitelma muuttui hieman alkuperäisestä suunnitelmastani, johtuen pitkälti tontin kallioista. Pihasta tuli kuitenkin muutamien muokkauksien myötä oikein nätti ja omaperäinen.

Villa Sointu- projekti käynnistyy viikolla 18/19

14.3.2021

Yrityksemme seuraava projekti on rakennuttaa muuttovalmis omakotitalo Ruokkeen uudelle pientaloalueelle osoitteeseen Hiekkaharjuntie 12. Sen pitäisi valmistua loka-marraskuussa 2021. Rakentaminen toteutetaan yhteistyössä Kylätimpureiden kanssa. Olen suunnitellut kohteen pohjan ja julkisivut isoine terasseineen ja itse rakentaminen alkaa viikolla 22. Tontille on haettu maisemointilupa ja se raivataan pienpuustosta ennen rakennusluvan saamista. Pääkuvat ovat nyt työn alla ja rakennuslupa saadaan hakuun muutaman viikon sisällä. Jyväskylän rakennusvalvonnassa taitaa tällä hetkellä olle 6 viikon jono, joten maatyöt pääsisivät starttaamaan noin viikolla 18/19.

Tontti nousee jyrkästi eikä ole ihan perinteinen tasamaatontti. Mielestäni olen saanut kuitenkin suunniteltua pihan tulevaan myyntikohteeseen oikein kivaksi. Pihaan tulee myös pieni ulkovarasto, jätekatos sekä autopaikkojen yhteyteen lämpöpistoketolppa. Itse talo on hieman alle 100 neliöinen ja siinä on 3 makuuhuonetta. Talon takana on lähes 30 neliön terassi. Talo on kompakti kokonaisuus modernilla ja skandinaavisella tyylillä.

Muuttamaan kohteeseen pääsee loka-marraskuussa 2021. Arvioitu myyntihinta on 325 000 euroa - 350 000 euroa. Katsotaan kuinka paljon se herättää kiinnostusta ja mihin hinta muodostuu. Minuun (0453537275, laura.seijesvirta@gmail.com/villaskandi@gmail.com) voi olla yhteydessä, mikäli kohteen ostaminen kiinnostaa jo tässä vaiheessa. Pohjakuvakin hieman tarkentuu vielä pääkuvien valmistuttua.

Julkisivukuva on alustava. Talon värimaailma näyttää tältä ja katto on konesaumapeltikatto. Katto on kuitenkin kuvasta poiketan harjakatto.

Sisätyöt etenevät

18.1.2021

Kaikki on sujunut tontilla oikein hyvin ja keskiviikkona kohteeseen on tulossa lattiavalu. Perustukset tulivat Perustava Oy:ltä kahden päivän aikana joulukuun alussa ja Rikamat hoiti maatyöt tuolloin loppuun. Elementit puolestaan saapuivat tehtaalta 10.12.2020 ja asettuivat hienosti paikoilleen hieman hankalasta (vaikkakin ihanasta) tontista riippumatta.

Elementtirakentaminen on ehdottoman hyvä ratkaisu, kun halutaan tehdä asioita säältä suojassa ja riskejä kosteudenhallinnan osalta ei oteta. Elementit ja rakennus oli säältä suojassa jo heti seuraavana päivänä!

Itsenäisyyspäivä

6.12.2020:

Villa Skandi Oy toivottaa hyvää itsenäisyyspäivää.

Maatyöt valmiina

27.11.2020:

Villa Skandin kohteessa valmistuivat maatyöt tänään. Rikamat Oy oli loistava (varsinkin Kari ja Janne). Suosittelen ehdottomasti heitä kaikille. Tontti on ollut jokseenkin haastava, sillä kalliota on tullut vastaan vähän joka puolella. Soraa on mennyt ihan älytön määrä tiehen, talon alle, vähän joka paikkaan.

Talolle menevää tietä jouduttiin muun muassa nostamaan, talon korkoa nostettiin 30 cm, ulkosaunan korkoa nostetaan, pihan takaosaa porrastettiin ja ulkosaunan eteen jää isot kalliot näkyviin.

Pihasuunnitelma kuitenkin pitää suurelta osin. Tokihan suunnitelmat tulee muokata olemassa olevan tontin muotojen mukaan.Ulkosaunan kallioita pyrin keväällä vielä tarkentuvassa pihasuunnitelmassani korostamaan. Mitä ei saa piiloon, korosta sitä!

Viikonloppuna pääsemmekin nyt mieheni kanssa tekemään ulkosaunalle perustuksia sekä rakentamaan roskalavan talon rakentamisen ajaksi.

Tontti on korkealle ja talosta sekä pihasta on hyvät näkymät. Tästä tulee ihana ja erilainen piha.

Psst. meillä on alkamassa viereiselle tontille (Ruokkeella) toinenkin rakennusprojekti keväällä. Laitan sen myyntiin, kun saan katsottua siihen sopivan yhteistyökumppanin meille. Alustavasti kyseessä olisi 4h+k+khh+ph+sauna, hieman alle 100 neliöinen. Viereinen tontti (yli 2000 neliötä) on myös rinteessä eli siitäkin saadaan tehtyä erilainen piha- ja talokokonaisuus. Sisustussuunnittelun hoidan siinä kohteessa myös itse. Toivotaan, että sopiva ostaja löytyy kokonaan muuttovalmiiseen kohteeseemme.

Maatyöt starttaa

6.11.2020:

Kohteemme Hiekkaharjuntie 10:ssä on startannut nyt vauhdilla eteenpäin.

Rakennuslupa tuli lainvoimaiseksi 11.11.2020 ja tontilla tehdään nyt kovasti maatöitä Rikamat Oy:n toimesta. Maanantaina Perustava Oy tulee tekemään tontille perustukset ja loppuviikosta päästään maisemoimaan tonttia pihasuunnitelmiemme mukaisiksi. Viikonloppuna pääsemme itse sitten itoivottavasti myös jo ulkosaunan perustusten kimppuun. Elementtitoimitus saapuu viikolla 50.

#villaskandioy #villaskandi #perustava #rikamat #rakennuttamiskonsultointi #täysinmuuttovalmiskokonaisuus #muuttovalmisomakotitalo #pihasuunnitelma #ruoke #jyväskylä #pptalopalvelut #insinööritoimistovälilä

Muuttovalmis omakotitalo ja piha

11.5.2020:

Ennakkomarkkinoinnissa olevissa uudiskohteissamme on hinnoissa tontin hinnat myös mukana. Kokonaispaketit saa myös ilman tontin hintaa ja haluamalleen tontille esimerkiksi Ruokkeella, Jyväskylässä (katselmoidaan tontti ensiksi).

Rakentamiseen liittyvä tiedonantovelvollisuus

25.11.2019:

Rakennusprojektiin ryhtyvältä saattaa unohtua verottajalle tehtävät rakentamisilmoitukset. Rakennusprojekti sisältää paljon muutakin itse omakotitalon tai paritalon lisäksi. Rakennusprojekti pitää sisällään paljon erilaisia taloudellisia, juridisia ja hallinnollisia osakokonaisuuksia itse rakennuksen lisäksi. Me yrityksenä tarjoamme siksi valmiin paketin, jossa kaikki pienetkin asiat on otettu huomioon.

Verottajan rakentamisilmoitukset löytyvät tästä.

Julkisivujen värit

21.10.2019:

Julkisivut onnistuvat myös Villa Kaunon ja Villa Sulon osalta esimerkiksi valkoisina. Kaavan mukaan talon tulee olla murretun värinen ja se on ainut rajoittava tekijä julkisivun värissä.

Muutosten mahdollisuus

10.10.2019:

Kaikkiin kohteisiimme on mahdollisuus tehdä haluamiaan muutoksia ennakkomyyntivaiheessa. Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä niiden osalta. Omakotitaloon liittyen on tullut lukuisia kyselyitä ja mikäli kohde kiinnostaa useampaa tahoa, voimme rakennuttaa vastaavia kohteita useampia. Meillä on tällä hetkellä 4 tonttia, joihin voimme erilaisia kohteita toteuttaa.

Pihasuunnitelmasta tai tontista voin toimittaa lisätietoja. Meiltä saat myös asiakkaan käsikirjan luettavaksesi sekä halutessasi voit jo ennakkoon tutustua kauppasopimukseen, maksuaikatauluun sekä toimitussisältöön. Paritalojen osalta myös hallinnanjakosopimukseen on mahdollista tutustua hyvissä ajoin.

Etuovessa

2.9.2019:

Kohteet löytyvät nyt myös Etuovi.comista.

Kohteet löytyvät etuovi.comista.

Villa Kaunon löydät tästä.

Villa Sulon löydät tästä.

Tonttikyltit

29.8.2019:

Tonttikyltit paikoillaan. Nämä kivat kohteet nyt myynnissä.

Tienvarsikyltit

24.8.2019:

Tienvarsikyltit kiinnitetty tolppiin. Hieman pienellähän tuo teksti niihin tuli, seuraavalla kerralla sitten isommalla.