UUDISKOHTEEMME

-Tutustu tällä hetkellä ennakkomyynnissä oleviin koteihimme sekä referenssikohteisiimme-

Myynnissä olevat kohteemme

Villa Puro

Lylyntie 4, 40660 Jyväskylä

Kompakti, kotoisa ja tyylikäs muuttovalmiskoti, josta on lyhyt matka niin Keljoon, Palokkaan kuin Keskustaan - silti alue on rauhallinen lenkkeilymaastoineen sekä alueella on erittäin hyvä ilmapiiri.

Villa Sulo 16A & 16B

Hiekkaharjuntie 16, 40660 Jyväskylä

Tyylikäs ja kotoisa paritalokoti, jossa on iso oma tontti, joka rajoittuu metsään. Koti on vaalean moderni, johon on sisustussuunnitelma tehty valmiiksi. Ostajat pääsevät kuitenkin muokkaamaan kokonaisuutta haluamallaan tavalla.

Referenssikohteita

Villa Säde

Hiekkaharjuntie 31, 40660 Jyväskylä

Uusi moderni koti tarjoaa huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin. Alueelta on lyhyt matka niin Keljoon, Palokkaan kuin Keskustaan - silti alue on rauhallinen lenkkeilymaastoineen sekä alueella on erittäin hyvä ilmapiiri. Alue kehittyy ja kiinteistöjen arvo kasvaa koko ajan.

Villa Lumous

Hiekkaharjuntie 14, 40660 Jyväskylä

Omaperäisellä ja isolla omalla tontilla sijaitseva 103 neliöinen kaunis omakotitalo. Tässä kodissa on ihana viettää aikaa omassa rauhassa. Takapiha on suojaisa ja omasta metsästä voi halutessaan kerätä niin marjoja kuin sieniäkin. Pihassa voi toteuttaa monta erilaista unelmaa.

Villa Sointu

Hiekkaharjuntie 12, 40660 Jyväskylä

Tämä kohde luovutettiin asiakkaille marraskuussa 2021. Muuttovalmis tontti (2579 neliötä) pihoineen piti sisällään hieman alle 100 neliöisen omakotitalon, ulkorakennuksen ja jätekatoksen. Muuttovalmiin kodin ja pihan rakentaminen kesti seitsemän kuukautta. Lisäkuvia projektista löytyy projektin omalta sivulta.

Aurinkolehto

Hiekkaharjuntie 10, 40660 Jyväskylä

110,5 neliöinen vaalea omakotitalo sijaitsee omalla, hieman alle 2000 neliöisellä tontilla ja se rajoittuu omaan metsään. Omakotitalon
yhteydessä on autokatos yhdelle autolle. Tämä muuttovalmis koti suunniteltuine pihoineen ja ulkorakennuksineen luovutettiin asiakkaille kesäkuussa 2021.