UUDISKOHTEEMME

-Tutustu tällä hetkellä ennakkomyynnissä ja rakenteilla oleviin koteihimme sekä referenssikohteisiimme-

VILLA SÄDE: Hiekkaharjuntie 31, 40660 Jyväskylä

Tämä skandinaavinen omakotitalo on ennakkomyynnissä.

Muuttovalmis koti ja piha omalla tontilla ovat muuttovalmiina heinä-elokuussa 2022. Kohteeseen toteutetaan lisäksi kevyt ulkorakennus sekä jätekatos. Pihaan asennetaan talon omien seinävalojen lisäksi kolme pylväsvalaisinta. Talon julkisivun värimaailmassa on valkoista sekä tummanharmaata.

VILLA LUMOUS: Hiekkaharjuntie 14, 40660 Jyväskylä

Omaperäisellä ja isolla omalla tontilla sijaitseva hieman päälle sataneliöinen omakotitalo on ennakkomyynnissä.

Muuttovalmis koti ja piha ovat muuttovalmiina kesä-heinäkuussa 2022. Kohteeseen toteutetaan lisäksi kevyt ulkorakennus sekä jätekatos.

Talon julkisivun väri on musta.

AURINKOLEHTO: Hiekkaharjuntie 10, 40660 Jyväskylä

110,5 neliöinen vaalea omakotitalo sijaitsee omalla, hieman alle 2000 neliöisellä tontilla ja se rajoittuu omaan metsään. Omakotitalon yhteydessä on autokatos yhdelle autolle. Tämä muuttovalmis koti suunniteltuine pihoineen ja ulkorakennuksineen luovutettiin asiakkaille kesäkuussa 2021.

VILLA SOINTU: Hiekkaharjuntie 12, 40660 Jyväskylä

Tämä kohde luovutettiin asiakkaille marraskuussa 2021. Muuttovalmis tontti (2579 neliötä) pihoineen piti sisällään hieman alle 100 neliöisen omakotitalon, ulkorakennuksen ja jätekatoksen. Muuttovalmiin kodin ja pihan rakentaminen kesti kuusi kuukautta. Lisäkuvia projektista löytyy projektin omalta sivulta.