VILLA LUMOUS

OMA TONTTI 2688 m2

VILLA LUMOUS: 103,0 neliötä

4h, k,vh, ph, s, wc, khh

Ruokkeen uudelle asuinalueelle rakennetaan skandinaavinen julkisivuväriltään musta yksitasoinen muuttovalmiskoti isolle omalle 2688 m2 tontille. Tontin takaosa rajoittuu metsään. Myös tontin sivuun on jätetty kaistale metsää. Talossa on iso vilvoittelu- ja oleskeluterassi takapihalla. Koti sisustetaan modernin skandinaavisilla väreillä ja laadukkailla kalusteilla. Muuttovalmiin kodin lisäksi kohteeseen toteutetaan pihasuunnitelman mukainen piha, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sen toteuttamisesta. Tontti, talo ja piha ovat hyvin uniikki kokonaisuus. Itse rakennus toteutetaan yhteistyössä Kylätimpureiden kanssa. Toivomme Villa Lumouksen sopivan juuri sinulle.

Tee tarjous.


Perustiedot

Osoite: Hiekkaharjuntie 14, 40660 Jyväskylä

Kerros: 1-tasoinen

Asuinpinta-ala: 103 m2

Tilat: 4h, k,vh, ph, s, wc, khh

Kunto: Uusi

Energiatodistus: Kyllä on ja energiatehokkuusluokka on rakennuslupavaiheessa ollut B.

Vapautuminen: Kesä-heinäkuussa 2022.

Lämmitysmuoto: Poistoilmalämpöpumppu, Nilan EC9. Siinä on myös viilennystoiminto ilmanvaihdon kautta.

Asunnon tilaesittelyt ja materiaalit

KEITTIÖN KUVAUS


Gramin valkoiset kodinkoneet; jääkaappi, pakastin,
induktiotaso, integroitu astianpesukone ja kiertoilmauuni. Keittiön hanana on Hansgrohe Focus 260 pkv mustana ja allas on myös musta. Keittiö toteutetaan yhteistyössä Charmian kanssa. Keittiö on väriltään hiekka ja valkoinen.

OLOHUONEEN KUVAUS


Tilavassa ja avoimessa olohuoneessa seinät on maalattu valkoisiksi. Lattia on laminaattia. Olohuoneen ja keittiön välistä pääsee tilavalle terassille. Huoneen kohokohtana on isot ikkunat suojaisalle takapihalle.


KYLPYHUONEEN KUVAUS

Valoisa ja moderni kylpyhuone, jossa saunan ja kylpyhuoneen katto on mustaksi käsiteltyä kuusipaneelia (sävy hiili). Lauteet ovat lämpöhaapaa, mallina Premium Umpi II. Kiuas on Harvian Cilindro PC90EE erillisellä ohjauspaneelilla. Suihkuhana on Oras Optima 7149 suihkusetillä. Saunan ja kylpyhuoneen välissä on kirkas kokolasiseinä. Kylpyhuoneessa on myös toinen wc-istuin. Lattialaatta on Appeal Hiekka 10x10 laattaa ja seinissä on mattavalkoista Elegante seinälaattaa 30x60. Suihkuseinänä on mustalla lasikehyksellä Domestic Frame. Huomiona myös, että tässä kohteessa lauteiden selkänojia valaisee Cariitti Linear led-nauhat.

KODINHOITOHUONEEN KUVAUS

Kompaktissa kodinhoitohuoneessa on musta allas ja hanana on Hansgrohe Focus 260 pkv mustana. Talon tekninen tila on kodinhoitohuoneessa liukuoven takana (siinä mustat kehykset). Lattiassa on hiekan värinen 10x10 laatta. Kodinhoitohuone on mattavalkoinen (mustat nuppivetimet) ja pöytätaso on myös valkoinen.

WC-TILAN KUVAUS

Asunnossa on kaksi wc-istuinta. Toinen sijaitsee kylpyhuoneessa ja toinen erillisessä pikkuwc:ssä. Hanana wc-tilassa on Hansgrohe Focus 100 bidellä. Wc-istuimena on Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush. Tilassa on pyöreä valopeili. Lattiassa on 45x45 vaaleaa/beigeä lattialaattaa ja seinät on maalattu valkoiseksi (paperi-sävy).

MAKUUHUONEIDEN KUVAUS

Talossa on kolme makuuhuonetta. Lattioissa on laminaattia. Seinät on maalattu valkoisiksi, värisävyllä Paperi. Ison makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone (huom. liukuovi mustalla lasikehysovella) ja pienissä makuuhuoneissa on valmiit säilytyskokonaisuudet vaatteille ja pientarvikkeille. Ainoa tehosteseinä on päämakuuhuoneessa sävynään Mulperi.

ETEISEN KUVAUS

Eteisen yhteydessä on kiinteä mittatilauskaapisto ulkovaatteille. Koko eteinen on laatoitettu 45x45 vaalealla lattialaatalla. Seinät on maalattu valkoisiksi.

LATTIAMATERIAALIT

Lattiamateriaalina on olohuoneessa, keittiössä, vaatehuoneissa ja makuuhuoneissa laminaatti Cello Hekla, tammi. Kodinhoitohuoneen, pesuhuoneen ja wc:n lattiamateriaalina on 10x10 lattialaatta (Appeal Hiekka).

TAKAPIHAN KUVAUS


Takapihalla on suuri oleskeluterassi. Takapiha kerrostuu eri osiin ja se rajoittuu metsään. Takapihalla on muutamia timanttituijia, istutuksia ja nurmikkoa. Tasojen välissä on portaat.

ETUPIHAN KUVAUS


Etupihalla on tilaa autoille sora-alueella sekä muutamia istutuksia. Alatasolla on lisäksi 3 pylväsvalaisinta ja lämmitystolppa kahdelle autolle. Siellä on mustaksi maalattu kevyt ulkorakennus ja roskakatos. Tontti rajataan kivillä. Sivussa on tälle tontille osittain kuuluva metsäalue.

Kohteen materiaalivalinnat sekä kalustesuunnitelmat

 • Pesuhuoneen laudemateriaali: Lämpöhaapa Premium Umpi II
 • Pesuhuoneen ja saunan katto sekä saunan seinät: Sävytetty kuusipaneeli (musta, hiili)
 • Lattialaatta (Kylpyhuone /kodinhoitohuone): Cello Appeal Hiekka 10x10
 • Seinälaatta: Cello Elegante mattavalkoinen, 30x60
 • Eteisen ja erillisen wc:n lattialaatta: Dust valkoinen (hiekka) 45x45
 • Maalatut seinät: Tikkurilan Paperi F497
 • Kattopaneeli: STP 10x195 MDF, valkoinen
 • Lattialistat: 12x42, valkoinen


 • Lattialaatan raja ja tehosteseinän kohta näkyy yllä olevasta kuvasta

 • Lattialaminaatti: Cello Hekla tammi vaalea
 • Talossa yksi tehosteseinä päämakuuhuoneessa: Tikkurilan Mulperi H484

Pihasuunnitelma

Ohessa havainnollinen pihasuunnitelma omakotitalon tulevasta pihasta.

Mahdollisuuksien mukaan tontti rajataan kivillä. Kiviä käytetään myös yksinkertaisissa asetelmissa. Pihaan istutetaan muutama puu sekä timanttituijia. Ajoliittymä ja parkkipaikka-alue toteutetaan tummalla soralla (soran väri vaihtelee hieman louhoksista riippuen). Alapihalla on myös kevyt mustaksi maalattu piharakennus piensäilytystä varten sekä musta roskakatos.

Takana on iso oleskeluterassi. Takapiha rajoittuu metsään. Myös tontin sivussa on osittain tälle tontille kuuluva metsäalue.

Piha pyritään toteuttamaan oheisen suunnitelman mukaisesti niin hyvin kuin suinkin mahdollista.

Tontin ja alueen tiedot

Tontin koko: 2688 m²(kuuluu alueen suurimpien tonttien joukkoon)

Rakennusoikeutta: 250 m²

Miellyttävällä ja vehreällä Ruokkeen uudehkolla asuinalueella on rakentaminen hyvässä vauhdissa. Tontin läheisyydessä on hyvät lenkki- ja hiihtomaastot. Viihtyisän alueen parhaita puolia on myös sen sijainti vain 8 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta. Kevyen liikenteenväylä rakentuu kesällä 2022 Vesangantielle sekä leikkipaikka-ja virkistysalue toteutuu kaupungin toimesta alueelle 2022-2023.

PALVELUT

Palvelut löytyvät läheltä:

 • Jyväskylän keskusta 8 km
 • Kypärämäen koulu 4,7 km (ala-aste)
 • Kypärämäen päiväkoti 5,0 km
 • Savulahden päiväkotikoulu 6,7 km
 • Palokan marketit 8,5 km
 • Kilpisen koulu 7,0 km
 • Keljon marketit 8,5 km
 • Bussipysäkki: 100 m tonteilta
 • Killerin liikuntakeskus 3,5 km
 • Köhniön uimaranta 4,3 kmValokuvia kohteen etenemisestä