VILLA SÄDE

OMA TONTTI 1103 m2

Luovutettu asiakkaille huhtikuussa 2023VILLA SÄDE: 109 neliötä

4h, k,vh, ph, s, wc, khh., var., ak

Ruokkeen uudelle asuinalueelle on 8/2022 valmistunut moderni ja tasokas yksitasoinen julkisivuväriltään valkoinen/tummanharmaa muuttovalmiskoti omalle 1103 m2 tontille. Tontin takaosa rajoittuu virkistysalueeseen/harvaan metsään. Talossa on iso vilvoittelu- ja oleskeluterassi takapihalla. Koti on sisustettu modernin skandinaavisilla väreillä ja laadukkailla kalusteilla. Muuttovalmiin kodin lisäksi kohteeseen on toteutettu pihasuunnitelman mukainen piha. Huoletonta asumista vuosiksi eteenpäin uudessa kodissa.


Perustiedot


Osoite: Hiekkaharjuntie 31, 40660 Jyväskylä
Kerros: 1-tasoinen

Asuinpinta-ala: 103 m2 + 6 neliön varasto

Tilat: 4h, k, vh, ph, s, wc, khh, var, ak

Kunto: Uusi

Energiatodistus: Kyllä on, B 2018.

Lämmitysmuoto: Poistoilmalämpöpumppu, Nilan EC9. Siinä on myös viilennystoiminto ilmanvaihdon kautta. Energiatodistuksessa on määritelty arvio talon keskikulutuksesta ja se on 12047 kWh/vuosi.

Asunnon tilaesittely ja materiaalit

KEITTIÖN KUVAUS

Gramin valkoiset kodinkoneet; jääkaappi, pakastin,
induktiotaso, integroitu astianpesukone ja kiertoilmauuni. Keittiön hanana on Hansgrohe Focus 260 pkv mustana ja allas on myös musta. Keittiö toteutetaan yhteistyössä Charmian kanssa. Keittiö on yleisesti mattavalkoinen ja siellä tasona on tammilaminaattia.

OLOHUONEEN KUVAUS

Tilavassa ja avoimessa olohuoneessa seinät on maalattu valkoisiksi. Lattia on laminaattia. Olohuoneen ja keittiön välistä pääsee tilavalle terassille. Huoneen kohokohtana on isot ikkunat takapihalle.

KYLPYHUONEEN KUVAUS


Valoisa ja moderni kylpyhuone, jossa saunan ja kylpyhuoneen katto on vaaleaksi käsiteltyä kuusipaneelia (sävy vanilja). Saunan kuusipaneeliseinät ja leveät lauteet ovat myös käsiteltyinä vaaleiksi. Kiuas on Harvian Cilindro PC90EE erillisellä ohjauspaneelilla. Suihkuhana on Oras Optima 7149 suihkusetillä. Saunan ja kylpyhuoneen välissä on kirkas kokolasiseinä. Kylpyhuoneessa on myös toinen wc-istuin. Lattialaatta on tummaa 10x10 laattaa ja seinissä on vaaleahko/beige 45x45 seinälaatta. Suihkuseinänä on mustakehyksinen Domestic Frame. Huomiona myös tässä kodissa on Cariitti Linear led-nauhat saunan lauteiden selkänojissa.

KODINHOITOHUONEEN KUVAUS

Kompaktissa kodinhoitohuoneessa on musta allas ja hanana on Hansgrohe Focus 260 pkv mustana. Talon tekninen tila on kodinhoitohuoneessa liukuoven takana. Lattiassa on tummaa 10x10 laattaa. Kodinhoitohuone on mattavalkoinen ja pöytätaso on myös valkoinen.

WC-TILOJEN KUVAUS

Asunnossa on kaksi wc-istuinta. Toinen sijaitsee kylpyhuoneessa ja toinen erillisessä pikkuwc:ssä. Hanana wc-tilassa on Hansgrohe Focus 100 bidellä. Wc-istuimena on Gustavsberg Nautic 1500 Hygienic Flush. Tilassa on pyöreä valopeili. Lattiassa on 45x45 vaaleaa/beigeä lattialaattaa ja seinät on maalattu valkoiseksi (paperi-sävy).

MAKUUHUONEIDEN KUVAUS

Talossa on kolme makuuhuonetta. Lattioissa on laminaattia. Seinät on maalattu valkoisiksi, värisävyllä Paperi. Ison makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone kalustekokonaisuudella ja toisessa pienessä makuuhuoneessa on valmis säilytyskokonaisuus vaatteille ja pientarvikkeille.

ETEISEN KUVAUS

Eteisen yhteydessä on kiinteä mittatilauskaapisto ulkovaatteille. Koko eteinen on laatoitettu 45x45 vaalealla lattialaatalla. Seinät on maalattu valkoisiksi.


TAKAPIHAN KUVAUS

Takapihalla on suuri oleskeluterassi. Takapiha rajoittuu virkistysalueeseen/harvaan metsään. Takapihalla on muutamia timanttituijia, kevyt piharakennus ja istutusalue.

LATTIAMATERIAALIT


Lattiamateriaalina on pääsääntöisesti tammilaminaatti (Cello Hekla). Eteisessä, wc-tiloissa, kypyhuoneessa sekä kodinhoitohuoneessa lattiassa on laatoitus.

ETUPIHAN KUVAUS

Etupihalla on autokatos ja lämmin varasto. Ulko-oven edessä on sisääntulokatos. Pihassa on muutamia asetelmia sekä tontti on toiselta reunalta rajattu kivillä ja toiselta reunaltaan pensailla. Etupihalla on jätekatos ja kolme pylväsvalaisinta.

Kohteen materiaalivalinnat sekä kalustesuunnitelmat

 • Pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen lattialaatta: Cello Assen Antrasiitti, 10x10
 • Pesuhuoneen seinälaatta: Cello Dust valkoinen(hiekka),45x45
 • Saunapaneelit seinässä ja katossa: Kuusi, sävy: vanilija
 • Lauteet: Kuusi, sävy: vanilija


 • Talon maalatut seinät: Tikkurila, sävy paperi F497
 • Eteisen ja erillisen wc:n lattialaatta: Cello Dust valkoinen(hiekka),45x45


 • Lattialaminaatti: Cello Hekla, tammi vaalea
 • Kattopaneeli: STP 10x195 MDF
 • Lattialistat: 12x42 valkoinen
 • Lattialaatan raja näkyy yllä olevassa kuvassa.

Pihasuunnitelma

Ohessa havainnollinen pihasuunnitelma omakotitalon tulevasta pihasta.

Tontin vasen sivu on rajattu kivillä ja oikea reuna pensailla. Kiviä käytetään myös yksinkertaisissa asetelmissa. Pihaan istutetaan muutama puu sekä timanttituijia. Ajoliittymän viereen istutetaan timanttituijat sekä asennetaan kolme pylväsvalaisinta. Ajoliittymä ja autokatosalue toteutetaan tummalla soralla (soran väri vaihtelee hieman louhoksista riippuen). Takana on iso oleskeluterassi ja siellä on myös istutuslaatikko ja kevyt piharakennus valmiina. Takapiha rajoittuu virkistysalueeseen/harvaan metsään.

Piha pyritään toteuttamaan oheisen suunnitelman mukaisesti niin hyvin kuin suinkin mahdollista.

Tontin ja alueen tiedot

Tontin koko: 1103m²

Rakennusoikeutta: 250 m²


Miellyttävällä ja vehreällä Ruokkeen uudehkolla asuinalueella on rakentaminen hyvässä vauhdissa. Tontin läheisyydessä on hyvät lenkki- ja hiihtomaastot. Vesangantien kävelytie valmistui joulukuussa 2022. Kaupungin toimesta alueelle rakennetaan myös leikkipuisto/virkistysalue 2022-2023.


PALVELUT

Palvelut löytyvät läheltä:

 • Jyväskylän keskusta 8 km
 • Kypärämäen koulu 4,7 km (ala-aste)
 • Kypärämäen päiväkoti 5,0 km
 • Savulahden päiväkotikoulu 6,7 km
 • Palokan marketit 8,5 km
 • Kilpisen koulu 7,0 km
 • Keljon marketit 8,5 km
 • Bussipysäkki: 100 m tonteilta
 • Killerin liikuntakeskus 3,5 km
 • Köhniön uimaranta 4,3 km

Valokuvia kohteen etenemisestä